WOK2GO MAASMECHELEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok2go Maasmechelen. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 7:32 Was lekker maar zat niks van kip in heb large besteld met kip kon beter veggie bestellen want was maar letterlijk 1 kleine stuk kip in
7 jul 2024 om 22:36 2u moeten wachten op het eten, was ondertussen koud
7 jul 2024 om 20:46 2 uur en 48 minuten moeten wachten op het eten, en ondertussen mocht ik het nog zelf gaan halen ook. Rijst was net niet gaar genoeg, eten was koud. Eén gerecht bevatte ingrediënten die niet besteld waren. Wel gratis drank om het goed te maken, thx.
2 jul 2024 om 20:33 19:30 besteld 21:30 bezorgd en de eten was koud
2 jul 2024 om 17:13 Het eten was koud en het duurde 2 uur voordat het er was
14 jun 2024 om 18:56 Eten was lekker, bezorgster was heel vriendelijk, enige ‘min’ punt is dat er wel echt weinig vlees inzit. Heel veel groenten maar amper vlees. Ik hoop als we nog eens bestellen dat dit dan niet meer het geval is
13 jun 2024 om 22:10 Heerlijke poke bowl!!!
13 jun 2024 om 11:34 Super lekker.
9 jun 2024 om 8:11 Top
7 jun 2024 om 19:09 Eerste x kregen we de pokebowls binnen een uur, maar helaas waren de ingrediënten verwisseld, gebeld, en ze hebben gelijk de bowls opnieuw bereid en deze waren weer perfect, heerlijk, we hadden alleen hele erge honger na 2 uur wachten.
30 mei 2024 om 22:22 Heerlijk en in nieuwe bakjes, top.
19 mei 2024 om 22:47 Zoals altijd heerlijk maar duurt wel beetje lang voor te leveren.